آموزش مجازی  کامپیوتر و نرم افزار electronic learning
آموزش مجازی  کامپیوتر و نرم افزار electronic learning

آموزش مجازی کامپیوتر و نرم افزار electronic learning

عصر اطلاعات

تعمیر گوشی آبخورده

تعمیر گوشی آبخورده

تعمیر گوشی آبخورده یکی از تجربیات اکثر ما بوده است. اگر خود یا اطرافیانتان این تجربه را پشت سر گذاشته اید حتما می دانید که عکس العمل و اقدامات ما در حین افتادن گوشی در آب و خیس شدن گوشی، تا چه میزان در تعمیر گوشی موثر است. آبخوردن گوشی یک اتفاق رایج است و در بسیاری از مواقع گوشی قابل تعمیر بوده و دوباره درست می‌شود.

ممکن است برای شما یا اطرافیان شما این اتفاق افتاده باشد که گوشی داخل آب افتاده یا آب روی آن ریخته شده باشد. در این مواقع معمولاً افراد اقدام به خشک کردن گوشی با وسایل خشک کننده مانند سشوار کرده و مجدداً از گوشی استفاده می‌کنند. شاید در کوتاه مدت این روش جواب بدهد اما در بلند مدت قطعات داخل گوشی دچار مشکل شده و گوشی از کار می‌افتد، در چنین مواقعی به ناچار باید به مراکز مجاز تعمیراتی مراجعه کنید. در این مراکز تعمیرکاران ماهر و با تجربه با تجهیزات مناسب گوشی شما را تعمیر کرده و از بروز اشکالات دیگر پیش گیری می‌کنند.

اقدامات لازم هنگام افتادن گوشی در آب

در ادامه با راهکارهایی که می‌توانید در موقع آبخوردن گوشی انجام دهید آشنا می‌شوید:

اقدام اول: خاموش کردن گوشی و در آوردن باتری

هنگام آبخوردن گوشی سریعاً باید گوشی را خاموش کنید. ابتدا باتری را خارج کرده و چنانچه باتری موبایل غیر قابل خارج شدن بود دکمه پاور را نگه دارید تا گوشی خاموش شود. سپس سیم کارت و کارت حافظه را خارج کنید. بعد از خاموش کردن هرگز اقدام به روشن کردن و تست گوشی نکنید این کار ممکن است منجر به زیان غیر قابل جبران به گوشی شما شود.

اقدام دوم: خشک کردن گوشی موبایل

در این مرحله باید بدنه گوشی آبخورده را با یک دستمال مناسب خشک کرده و از اقداماتی شبیه اینکه گوشی را داخل کیسه برنج قرار دهید، پرهیز کنید. سرعت عمل بیرون آوردن گوشی از آب و خشک کردن بدنه، در این مرحله بسیار مهم است و می‌تواند از خراب شدن گوشی جلوگیری کند.

مرحله سوم: پرهیز از بازکردن گوشی

در این مرحله بهتر است گوشی را برای باز کردن و خشک کردن به یک تعمیرگاه مجاز ببرید. لطفا خودتان این کار را انجام ندهید زیرا امکان دارد در حین باز کردن گوشی، قطعات داخلی آسیب نبینند.

مرحله چهارم: پیدا کردن تعمیرگاه معتبر

در این مرحله به هیچ عنوان گوشی را روشن نکنید زیرا ممکن است گوشی دچار خسارت بیشتری گردد. سپس آن را به یک تعمیرگاه معتبر ببرید.

نکات مهم در مورد تعمیر گوشی آبخورده

در هنگام آبخوردن گوشی چه کارهایی را نباید انجام داد:

  • به هیچ عنوان گوشی را روشن نکنید.
  • گوشی را تکان ندهید مخصوصاً موقع خارج کردن آب از داخل گوشی.
  • دکمه‌های روی گوشی را فشار ندهید.
  • برای خارج کردن آب به درزهای گوشی فوت نکنید.
  • آرامش خود را حفظ کرده و باتری را سریعاً از دستگاه خارج کنید.

لطفا نکاتی را که گفته شد را رعایت کنید. اگر گوشی شما در اثر اتفاقی درون آب افتاد، به تنهایی برای رفع مشکل اقدام نکنید، گوشی خود را حتما باید به نمایندگی تعمیرات ببرید. این عملکرد شما است که امکان تعمیر گوشی آبخورده را بالا می‌برد. بنابراین برای جلوگیری از هزینه بیشتر نکات مهمی که در این مقاله به آن ها اشاره شد را جدی بگیرید.

تعمیر گوشی آبخورده در نمایندگی و تعمیرگاه‌های مجاز چه مزایایی دارد؟

آبخوردگی گوشی ممکن است بر اثر اتفاقات متعددی مانند افتادن گوشی در استخر، حوض، سینک ظرفشویی، افتادن گوشی در توالت یا ریختن لیوان آب روی گوشی و… اتفاق بیفتد. در هر صورت با مراجعه به تعمیرگاه مجاز تعمیر کاران حرفه‌ای تجهیزات لازم برای خشک کردن و رسوب گیری داخل گوشی را دارند و تمام تلاش خود را برای نجات گوشی شما انجام می‌دهند.

چنانچه قطعات گوشی خراب شوند با قطعات دیگری آن را جایگزین می‌کنند. از جمله صدماتی که گوشی موقع آبخوردگی می‌بیند شامل از کار افتادن باتری گوشی یا سوکت باتری، سیاه یا سفید شدن صفحه گوشی، رفتن آنتن یا خرابی کامل آن، کم شدن نور گوشی، کار نکردن دکمه‌ها و… است.